Koronapandemia ei valitettavasti ole vielä ohitse, mutta tapaamista on jo kaipailtu, joten ehkäpä uskallamme jo järjestää vapaamuotoisen muistelutilaisuuden ja samassa yhteydessä myös kokoustaa. Täyden rokotussarjan saaneiden määrä alkaa lähestyä puolta koko väestöstä, ja omakin ikäluokkani alkaa olla rokotettu. Toki rokote ei takaa täydellistä suojaa, joten varovaisuutta kannattaa edelleen noudattaa.

Mahdollinen maskitarve katsotaan paikan päällä, kylpylä voi mm. edellyttää maskeja yleisissä tiloissa. Flunssaoireisena on parempi jäädä kotiin.

Vapaamuotoinen tapaaminen la 4.9 14:00 eteenpäin Imatran kylpylällä

Kylpylältä on varattu kokoustila kahdelta iltapäivällä eteenpäin. Jos ihmisillä on valokuvia tai muuta materiaalia Ilmeeltä tai muualta Rautjärveltä, ottakaa mukaan ja katsellaan yhdessä. Lisäksi tilaisuudessa esitetään video Salokylässä vierailusta. Häyhän sukukokous on aikaisemmin iltapäivällä, kokoustamassa olevat voivat liittyä mukaan kun kokouksesta ehtivät. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Rautjärvestä ja Ilmeestä kiinnostuneet.

Ilmeen perinneyhdistyksen vuosikokous 2020 ja 2021

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen lounaan Imatran kylpylällä klo 12:00 eteenpäin - olettaen ettei koronatilanne suuresti pahene Imatran seudulla, sillä ruokailu on kylpylän isossa salissa. Varsinainen kokous pidetään 13:00 eteenpäin. Tilaisuuden jälkeen tarjotaan vielä kahvit, ja toki haatelua voi jatkaa vapaasti kokouksen jälkeen.

Vuosikokouksen esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskijan valitseminen
 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 4. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen
 5. Tilinpäätöksen, vuosikertomuksen ja toiminnantarkastajan lausunnon esittely
 6. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
 7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun suuruus
 8. Hallituksen puheenjohtajan ja muiden jäsenten valitan
 9. Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta
 10. Yhdistyksen nimen kirjoittaminen
 11. Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat
 12. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa!

Ilmeen matkat

Venäjän maarajat ovat käsittääkseni edelleen suljettu suomalaisturisteilta, joten matkoja ei ole toistaiseksi voinut järjestää. Seuraamme tilannetta ja katsotaan, mikä on tilanne ensi keväänä. Huomaathan, että paperityöt vaativat runsaasti aikaa, joten matkoille pitää ilmoittautua jopa 4 kuukautta aikaisemmin. Yritän laittaa ennakkotietoa alkuvuodesta, miltä tilanne näyttää.

Vanhentuneita sähköpostiosoitteita

Olen poistanut jäsenlistalta taasen useamman vanhentuneen sähköpostiosoitteen, mm. useamman luukku.com-osoitteen, jotka eivät toimi. Ilmoitahan uusi sähköpostiosoitteesi, jos haluat jäsenpostia.