Deprecated: Required parameter $subject follows optional parameter $from in /customers/6/7/e/ilmee.net/httpd.www/administrator/components/com_breezingforms/libraries/crosstec/functions/helpers.php on line 371 Deprecated: Required parameter $body follows optional parameter $from in /customers/6/7/e/ilmee.net/httpd.www/administrator/components/com_breezingforms/libraries/crosstec/functions/helpers.php on line 371

Jäsenlomake

Ilmeen perinneyhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki, joiden sukujuuret ovat Ilmeen tai muun luovutetun Rautjärven alueelle tai joita alueen perinteen ja historian tallentaminen sekä ylläpitäminen muuten kiinnostaa. Erityisen tervetullut olet täydentämään perinnetietoa yhdistyksen kotisivuille.

Yhdistys ei peri toistaiseksi jäsenmaksua, joten tiedottaminen hoidetaan pääasiassa kotisivujen ja sähköpostin kautta. Täytä vähintään allaolevan lomakkeen tähdellä merkityt kentät. Huomaa, että voit siirtyä seuraavaan kenttään tabulaattori-näppäimellä (näppäimistön vasemmassa raunassa §-merkin alla).

Jossei onnistu, voit lähettää tiedot myös sähköpostilla.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Etunimi *
Sukunimi *
Lähiosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Terveisiä
hallitukselle