Kollaan tulimyrsky - kansi

Hannu Narsakan koostama ja kirjoittama kirja Tulimyrsky Kollaalla - Rautjärven miehet talvisodan polttopisteessä on menossa painettavaksi. Omakustanteinen, lähes 400-sivua käsittävä neliväripainos, 1000 kpl, julkaistaan Rautjärvellä 30.11.2017. Värikarttoja taistelutilanteista, valokuvia, tilastoja, miehistöluettelo kylittäin jne.

Kirjaan on mahdollista tutustua jo 26.8.17 klo 10 - 14 Rautjärven Asemanseudun messuilla aseman koululla, reserviupseerien teltalla, jossa mukana Hannulla on 2 käsinsidottua mallikappaletta esiteltävänä.

Suunnitteilla on verkkosivut tilausta varten, mutta ennakkotilauksia otetaan vastaan jo kylämessuilla. Hannulta voi kysellä myös tarkempia tietoja, puh. 044-9768670 ja sähköposti hannu.narsakka (at) luukku.com. Lisätään informaatiota myös tänne, jos on tarvetta.

Kirjan hinta 30 e + postikulut. Rautjärveläisille kirjat kulkevat 30.11.17 Hannun käydessä siellä, samoin mahdollisesta muusta toimitustavasta kuin postitse voidaan sopia. Allekirjoittaneen mukana kulkee tarvittaessa mm. Juvan suuntaan - tosin talvella käyn harvemmin.